Gotlands kulturpris går till VISIRs barnredaktör!

Vi är mycket stolta över vår barnredaktör i VISIR-Aktuellt, Conny Carlsson Sundman som fått Gotlands kulturpris 2012. Ett stort Grattis till Conny!

Conny CarlssonConny Carlsson är barnredaktör för VISIR-Aktuellts ungdomssida sen några år tillbaka. Han kommer ursprungligen från Gotland men jobbar i Stockholm på Östermalms stadsdelsförvaltning som fältassistent och preventionssamordnare. Conny är också trummis och sångare i bandet Tore and The No Smokers , som kallats för ”Sveriges hårdaste barnrockband”.

Priset får han som initiativtagare till och festivalgeneral för Barndagen, som i år arrangerades för femte gången i Visby. I motiveringen står bl a: ”Conny Carlsson är med sitt outtröttliga engagemang och genom sitt band en god förebild för barn och unga.”

Läs mer

Det här inlägget postades i Allmänt, Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.