Tobaksuppdraget fortsätter under 2013-2014:

VISIR vill inspirera till en rökfri skola!

VISIR fortsätter kampanjen med att besöka skolor och visa filmen ”Tobakens barn”. Regeringen har gett Folkhälsoinstitutet i uppdrag att fram till 2014 se över och föreslå ytterligare åtgärder mot passiv rökning på allmänna platser, det så kallade Tobaksuppdraget.
Tobakens barn

Filmen belyser hur tobaksindustrin exploaterar människor, miljö och mörklägger missförhållande i fattiga länder. Genom kartellbildningar bland uppköparna får odlaren mycket lite betalt för sin skörd. Det får långtgående svidande konsekvenser för ekonomin och hälsan i den individuella familjen, mycket mer än vi någonsin anar.


 
För bokning kontakta: Marie Kvarngård, tfn: 076-029 77 97, visir@telia.com.

 
Läs mer om Visirs erbjudande till skolorna

Läs mer om filmen här

Läs mer om Tobaksuppdraget

Det här inlägget postades i Allmänt, Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.