Kontakt

3 kommentarer till Kontakt

 1. Fredrik Matsson skriver:

  Hej!

  Jag heter Fredrik, är 38 år och bor i Mora. Jag har 3 kommentarer kring tobak.

  1.Man blir sjuk av rökning och man bör upplysa rökare om att dom inte är normala så det verkligen går hem. Läkare har ett ansvar att informera eftersom man lyssnar på läkare.

  2.Tobak är beroendeframkallande och vanan tobaksbruk är svår att bryta. Därför är det fult gjort att sälja tobak. Det är ju inte direkt frivilligt att sluta röka enligt mig.

  3.Jag har slutat använda tobak och kände mig inte belastad av tobaksångest. Statusen på nikotinläkemedel är för låg, för dom hjälper bara man tar rätt sort i rätt dos.

  Mvh Fredrik

 2. Tobbak Snusson skriver:

  Ramsa från 20-30 talet.
  ”Röka tobak är ett bruk som vi från Indien lärde, många sätta härpå värde, andra blir av
  lukten sjuk. Snälle gosse tänk såhär: Mycket dumt det ändå är, både att snusa och att röka,
  låt mej aldrig det försöka. Hellre jag min kassa spar och hälsan haver kvar”.

 3. Håkan Wikell skriver:

  I mina ögon är ni bara en samling fanatiker. Ändå röker jag inte. Öppna era ögon och titta på människor med tolerans och vänlighet. Många njuter av rökningen. Många tycker det är sensuellt och trevligt. Och även om det skulle förkorta livet. Är det allas förbannade skyldighet att bli 100 år? Är ni helt befriade från laster själv? Skulle ni vilja ha en massa förmanare och spioner omkring er varje gång ni njöt av en tårtbit? Sluta köra bil, ni kan dö i en olycka. Res ingenstans, ett terrorbrott kan inträffa där. Älska inte, ni kan smittas av en könssjukdom. Jag tror ni har har stirrat er blinda på n eller fällt ner ert Visir så att ni inte ser livet längre.

  Harry Schein, Golda Meir, Frank Sinatra, Chrurchill med flera var kedjerökare som blev över 80 år. Vissa tål det ganska bra.

Kommentera